2017-07-10 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

God dag.

OMXSPI har idag öppnat upp genom 581-området, vilket en aning stärker möjligheten att våg [II] är slut. Dagens hittillsvarande handel är en försiktigt positiv signal och tar bort ett kortsiktigt negativt scenario, men fler kvarstår i beräkningarna tills vidare, även om jag fortsatt inte har dem som förhandsfavoriter. Om OMXSPI tar sig genom 583.7 och därefter går upp genom 585.2 så försvinner ännu fler negativa scenarion, och det sista hindret jag ser för den bifogade vågräkningen elimineras om 591 kan återtas.

Så det ser bättre ut för det positiva scenariot här på förmiddagen, och det verkar nu något troligare att våg [III] uppåt pågår och ska passera 598-området inom 2 handelsveckor, men det finns tills vidare kvar andra negativa scenarion att beakta.

Fredagens handel i S&P500 var intressant, då den visar att S&P500 kanske satte botten för våg {y} av {2} (och därmed kanske hela våg {2} ) under förra veckans handel. För att ytterligare stärka bilden av att våg {3} uppåt pågår, så behöver S&P500 passera 2439.4 och 2443.3.

2 tankar kring ”2017-07-10 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

  1. OMXSPI ser ut att stänga starkt idag, och överlag har det positiva scenariot stärkts idag. Däremot har nästa viktiga nivå uppåt, kring 583.70, inte passerats ännu.

  2. S&P500 har inlett dagens handel försiktigt uppåt, men har en bit kvar till nästa utslagsgivande nivåer, och ingenting väsentligt har egentligen ändrats sedan min tidigare analys.

Lämna ett svar