2017-07-11 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

OMXSPI fortsätter handlas i sidled, och indexet har inte velat bekräfta gårdagens mindre positiva signaler. Det är i skrivande stund låg förutsägbarhet och avvaktan som gäller. En triangel verkar fortsätta formas.

S&P500 gick upp en del igår, och bröt genom ett möjligt triangel-tak, men, avancerade inte genom några viktiga nivåer ovanför det, och läget fortsätter vara lite av ett ingenmansland även i S&P500.

2 tankar kring ”2017-07-11 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

  1. OMXSPI har handlats i sidled sedan förmiddagsdippen, och har etablerat en positiv signalnivå på 582, som håller viss signifikans. Men oviljan att följa med uppåt och bekräfta det positiva scenariot, får mig att tvivla på dess giltighet. Jag tror att det är bäst att vara fortsatt neutral och avvaktande.

  2. S&P500 har backat en bit från starten idag, och befinner sig inför vår stängning fortfarande i ett ingenmansland, där det är svårt att säga om våg {2} alltjämt pågår, eller våg {3} uppåt har inletts.

Lämna ett svar