2017-07-19 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

OMXSPI har nästan garanterat bara gjort en serie korrektiva formationer neråt i den senaste vågen, och det talar för att våg (c) av (Y) pågår, och inte att en impuls neråt skulle vara under utveckling. Eller pågick, formationen kanske tog slut vid dagslägsta, och i så fall bör våg (d) gå mot minst 581.50, men mer troligen mot 587. Det återstår dock att se om våg (c) i sig delas upp till en triangel, men även i ett sådant utfall bör våg B av (c) (som då ersätter våg (d)-markeringen…) gå mot 587-området.

S&P500 kan man fortsatt ej fastställa om det befinner sig i våg {3} eller våg {4}, bäggedera är möjliga. Jag lutar dock åt att våg {3} alltjämt pågår, om jag måste välja.

2 tankar kring ”2017-07-19 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

  1. Inga nya bud i OMXSPI jämfört med eftermiddagens tidigare analys. Indexet bör söka sig mot 587-området i denna marknadsfas, som är antingen våg (d) eller våg B av (c).

  2. S&P500 fortsätter tugga på i vad som troligen är våg {3}. Det kan dock kanske röra sig om våg {5}, men det vore mycket osannolikt att våg {4} skulle vara så kort att den utgör den nyss avklarade mindre korrektionen. Men nu är våg {3} förmodligen nära sitt slutskede, och man bör inom kort vänta sig att våg {4} neråt tar vid och korrigerar ner indexet en aning mot 2440-området.

Lämna ett svar