2017-07-25 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

OMXSPI verkar vara låst i en triangel-formation, och emedan den kanske kan utgöra slutet av våg (c), så föreslår inte den omgivande strukturen att våg (c) skulle vara klar här, utan snarare att det trots översåldheten kan finnas lite mer nersida. Låg förutsägbarhet på kort sikt, med andra ord.

S&P500 är starkare än väntat, och fortsätter konsolidera på höga nivåer. Våg {4} borde ha tappat mer vid det här laget om min vågräkning hade varit helt korrekt, och jag har en revision av några kortsiktiga markeringar på gång. Trenden fortsätter vara uppåt, och indexet är på fortsatt något överköpta noteringar. Ingenting extremt, dock.

2 tankar kring ”2017-07-25 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

  1. S&P500 signalerar att jag har fel någonstans i den större vågstrukturen, då indexet inte vill falla ner mot 2440-2450. Jag har därmed en del justeringar att kolla på ikväll. Däremot så ändras inte det faktum att indexet är fortsatt överköpt, och att en korrektion kan behövas. Men markeringarna {3} och {4} är alltså troligen fel, och kommer förmodligen att utgå snart.

  2. OMXSPI är fortsatt hopplöst segt, och ger inga bra ledtrådar intra-dag om vad som pågår. Nedgången ser korrektiv ut som tidigare noterat, men det är omöjligt att säga mer än så inför vår stängning.
    Den smått bisarra situationen med ett överköpt S&P500 och ett översålt OMXSPI består därmed.

Lämna ett svar