2017-07-26 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

Ja skandalerna i det av hopplösa politruker styrda DDR-Sverige fortsätter rulla in. Kompetensen hos våra politiker kan liknas vid det skräp som fick ta plats efter Lenins och Stalins utrensningsrundor, med därpå följande resultat. Eftersom att vanliga väljare i Sverige gillar att hålla käften för att ”det ser inte bra ut annars”, så fortsätter dessa sinnessjuka socialistiska katastrofer att upprepas. Då jag har släkt som växte upp i Warszawa-pakten, och var där ibland innan den löstes upp, så vill jag även tillägga att en signifikant del av befolkningen här verkligen tror på DDR-tugget som våra så kallade ”oberoende” medier serverar, vilket man inte gjorde i Warszawa-pakten; där visste alla att det bara var ett stort eländigt skämt, det som staten och medierna sa.

Genom tjänster som sociala medier, genom vilka arbetsgivare kan kartlägga vanligt folk, så erhålls en sekundär diktatorisk effekt, då diverse HR-folk, rekryterare, och annat farligt folk som letar efter slätstrukna orderföljare, indirekt upprätthåller ett system där de flesta inte vågar säga från, eller ens gilla ett diktatur-kritiskt inlägg på Facebook – någon marxistisk DDR-angivare kan ju upptäcka det. Den egna situationen är viktigare än landets, tills dess så klart att landet går under i en multitud av socialistiska katastrofer, och då står alla där och ska låtsas som att de sa ifrån, tog ansvar, och var mot det hela, vilket så klart inte är fallet för då hade det aldrig blivit så här sjukt som det är i Sverige.

Så det fega landet drivs till mer feghet och mer DDR:ism, och veckovisa nya socialistiska katastrofer. Bara ett fåtal av oss säger ifrån, och får ofta kommentarer för det. Djävlar så korkat det har blivit här i Sverige!

OMXSPI reagerar försiktigt positivt idag, efter diverse rykten om att DDR-diktatorn eventuellt tänker avgå, men å andra sidan var indexet översålt, så man kan ännu inte påstå att den försiktiga uppgången har med vad som förhoppningsvis blir diktatorns avgång, att göra, det finns andra tekniska förutsättningar för en hyfsad rekyl uppåt.

Våg (c) kan vara slut vid dagslägsta, men det är för tidigt att säga. Men det ser bättre ut idag, med en ny botten, än vad det gjorde igår, och sannolikheten för en upprekyl ser nu högre ut än igår, anser jag.

S&P500 ser ut att vara i en korrektion, i värsta fall en stigande kil, och är fortsatt överköpt. Så situationen med överköpt S&P500 och översålt OMXSPI kvarstår, och det gör det klurigt att försöka ta positioner baserat på tidigare korrelationer. Kanske OMXSPI korrigeras uppåt om USD/SEK återhämtar sig (och om kommunist-diktatorn försvinner).

2 tankar kring ”2017-07-26 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

  1. S&P500 har jag lite tappat greppet om beträffande Elliott Wave-strukturen, och jag måste som konstaterat redan igår, justera vågräkningen en aning, då det aldrig blev en våg {4} ner mot 2440-2450.
    Indexet är fortsatt överköpt, men den här sidledes konsolideringen minskar graden av överköpthet, och inom 2-3 handelsdagar så har indikatorerna dragits ner så att en uppgång eventuellt kan fortsätta. Återkommer senare med justerade teorier om indexet struktur.

Lämna ett svar