2017-07-31 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

OMXSPI handlas i sidled, och det är oklart om den här korrektiva fasen är slut. 565 behöver passeras för att ge en första indikation på det. Som det ser ut nu bör man vara beredd på lite mer nersida.

S&P500 bör vara kvar i våg {4}, och denna bör sätta en lägstapunkt under 2453. Därmed är jag tveksam till om den korrektiva fasen i OMXSPI kan vara slut redan, om USA-börsen ska pressas ner lite till, så hänger nog OMXSPI på. Detta förutsätter ju dock att mina kortsiktiga teorier stämmer, och det återstår att se.

2 tankar kring ”2017-07-31 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

  1. OMXSPI backar tillbaka ytterligare inför stängningen, och det kan röra sig om våg c av Z i den sammansatta korrektion som har pågått sedan senaste cykeltoppen. Man bör vänta sig lite mer nersida, kanske ner till 556 som pilen visar, men därpå bör marknaden vända uppåt.

Lämna ett svar