2017-08-04 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

God fredagseftermiddag.

OMXSPI stretar på uppåt, men har ännu inte åstadkommit ett varaktigt genombrott ur de senaste dagarnas korrektion, även om det kan vara på väg att inträffa i skrivande stund. Min analys är oförändrad att OMXSPI ska uppåt mer på kortare sikt, däremot är den kortsiktiga förutsägbarheten fortsatt ganska låg eftersom att ett utbrott ur handelsintervallet ännu inte har åstadkommits.

OMXSPI 3 MIN

S&P500 vill fortsatt inte göra riktigt som jag tycker vore bäst (vilket är en enorm fräckhet), alltså gå ner till 2453. Istället fortsätter indexet handlas korrektivt, och jag har inga tillägg för denna marknad just nu.

S&P500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-08-04 – Teknisk Analys OMXSPI, S&P500.

  1. OMXSPI handlas uppåt starkt under eftermiddagen, efter att USD/SEK tryckts uppåt tillsammans med (dock neråt) EUR/USD som har tryckt upp DAX 30. Börshelvetet bör vara på väg uppåt i en relativt stor formation mot 580-området. Men om 565.15 förloras, så pågår nog våg Z fortfarande, och uppsidan lär då dröja ett tag.

  2. S&P500 kvarstår i våg {4} tror jag. 2453 gäller alltjämt som slutmål för denna formation, misstänker jag (vilket jag kanske har sagt tidigare).

Lämna ett svar