2017-08-07 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

OMXSPI ser ut att vara i en korrektion, men det bekräftas först om 569.35 kan återerövras. I så fall stiger sannolikheten för en fortsättning uppåt, och att den nu pågående korrektionen bara är en X-våg. Detta är redan det jag tror är det mest sannolika, men vi får se om marknaden tar tillbaka 569.35 och stärker detta förslag.

OMXSPI 3 MIN

S&P500 fortsätter med de sidledes dumheterna, och jag tror fortfarande att våg {4} pågår, och att 2453 måste tas hem. Men trenden är uppåt, och det räcker med att jag har gjort ett litet bedömningsfel någonstans i tidigare vågor, och så vips försvinner behovet av 2453. Jag vet inte. Det enda jag känner mig säker på är att S&P500 inte har toppat ut, marknaden borde falla impulsivt neråt i så fall, och det gör den inte ännu. Så trenden är uppåt, trots frikopplingen från de flesta fundamentala faktorerna.

S&P500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-08-07 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

  1. S&P500: Handlas korrektivt. Ska till 2453 om jag får bestämma. Trenden dock uppåt och indexet har förmodligen inte toppat oavsett en kortsiktig resa till 2453. Samma dj-vla kommentar som de senaste dagarna, med andra ord.

  2. OMXSPI har nästan plockat hem 569.35 efter en återhämtning från dagslägsta, och förmodligen pågår våg X alltjämt, eller har tagit slut alla redan. Min bedömning är fortsatt mer uppsida härifrån.

Lämna ett svar