2017-08-17 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

OMXSPI handlas neråt idag, och kanske är det våg {E} som pågår, enligt markeringarna. Men i så fall blir våg <y> en ganska ovanlig formationstyp. Jag håller tills vidare öppet för att våg {C} kanske faktiskt fortfarande pågår. Det är strukturellt dålig förutsägbarhet i OMXSPI i 3-minuters just nu, och det blir nog inte bättre under dagens handel. Man bör vänta sig fortsatt korrektivt, sidledes harvande med dragning neråt, tills vidare, för att göra klart våg -IV-.

OMXSPI 3 MIN

S&P500, där har jag nog missbedömt våg [A]:s utsträckning, och kanske tog den slut först under gårdagens handel, med våg [B] neråt pågående just nu. Inom kort bör denna våg [B] vara klar, och följas av våg [C] uppåt mot 2480+, någonstans där ovanför bör våg {b} ta slut.

S&P500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-08-17 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

  1. S&P500 faller neråt i våg [B] från start idag, oklart ännu vilken formationstyp den blir. Våg [B] bör fortgå 1-2 handelsdagar till, men behöver inte ta ut mer nersida än så här, nödvändigtvis.

  2. OMXSPI snirklar sig korrektivt neråt, i vad som kan vara våg {E}. Men jag är alltjämt osäker på om ens våg {C} är slut – som tidigare konstaterat är det strukturellt låg förutsägbarhet, och därmed även något förhöjd risk.

Lämna ett svar