2017-08-28 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God dag.

Den tidiga handeln i OMXSPI omintetgör möjligheten att hela våg -IV- redan var avklarad. Istället ser det ut som att våg <E> förlängs ytterligare, med delvåg <z>. De senaste dagarnas uppgång blir då endast våg <x>, och var alltså inte början på en impulsiv uppgång som jag tidigare trodde. Än så länge har OMXSPI inte lämnat några indikationer på vilken formationstyp våg <z> blir. Våg {A} ser ganska brant ut och blir förmodligen en ZigZag-formation.

Man bör nu vänta sig sidledes harvande över de närmaste 1-2 handelsveckorna, mellan ungefär 548 och 557.

OMXSPI 3 MIN

S&P500 förlänger förmodligen våg {4} på något sätt, exakt hur återstår att se. Formationen som toppade i tisdags kan vara antingen en X-våg eller en D-våg, oklart vilket just nu. Man bör därmed vänta sig mer korrektivt sidledes handelsbeteende i indexet i närtid.

S&P500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-08-28 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

  1. OMXSPI verkar vara kvar i våg {A} inför stängningen idag. Formationen blir nog klar tidigast imorgon och bör då följas av våg {B} uppåt som bör stanna under 557.

Lämna ett svar