2017-08-29 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God förmiddag.

OMXSPI gapar neråt och sjunker som en sten, efter att den kriminelle kommunisten i DPRK har gjort dumheter under natten, vilket datorprogrammen tar till intäkt för att ställa öppningsgap som skapar reflexiva utflöden när andra handlare leker följa-John utan någon större eftertanke.

OMXSPI ser ut att närma sig slutet av vad som kanske är våg {c} av {A}. Det *kanske* är hela våg <z> som slutförs, istället för bara våg {A} av <z>, men korrektioner brukar dra ut på tiden, och denna har inte varit ett undantag.

OMXSPI bör inom kort rekylera uppåt, och höjden och utseendet på rekylen lämnar förhoppningsvis ledtrådar om vad som ska hända med hela våg <z>.

OMXSPI 3 MIN

S&P500 fortsätter som tidigare konstaterat med våg {4} som förlängs mer. Det är dock oklart om de senaste dagarnas upprekyl är en X-våg eller en D-våg, och denna fråga kan i viss mån besvaras av djupet på den troliga nedgången från starten av dagens USA-handel. Jag har inga tillägg där förutom att man bör vänta sig mer korrektivt beteende i närtid.

S&P500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-08-29 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

  1. S&P500 återhämtar sig efter en mindre dipp initialt, men indexet är förmodligen fortfarande kvar i våg {4}, och man bör vänta sig mer korrektivt sidledes elände i närtid, men våg {5} uppåt i ett senare skede. Det är fortfarande för mig oklart om man ska se förra veckans upprekyl som en D-våg eller en X-våg, avvaktar med ytterligare precisering av den.

  2. Det är oklart om OMXSPI verkligen har gjort färdigt hela våg {c} av {A} nu. Men jag tror att man åtminstone kan se våg [3] av {c} som avklarad där markeringen står. Inför morgondagens handel ska man inte förvånas över inledande press neråt, OM den här uppåtrörelsen på eftermiddagen bara är våg [4] av {c}. Då kvarstår ju våg [5] av {c} neråt. Samtidigt kanske den redan är klar – något jag inte anser mig kunna avgöra med säkerhet inför dagens stängning.
    Efter våg [5] av {c} så bör vi hur som helst se en signifikant våg uppåt, dess höjd och struktur kommer kanske att avslöja om hela den större formationen -IV- fortfarande pågår eller ej.

Lämna ett svar