2017-09-04 – Teknisk analys OMXSPI.

God eftermiddag.

Den kriminelle kommunisten i DPRK har återigen kaosat loss under helgen, och sänkt aktiemarknaderna något. Hur omvärlden – som unisont har fördömt kommunistidiotens upptåg – hade tänkt sig hantera den korrupte socialisten återstår att se, men aktiemarknaderna har återtagit en hel del av den inledande nedgången i den avvaktande helgen idag då USA har helgstängt på grund av MLK.

OMXSPI verkar vara inne i våg (IV), eller så har den redan tagit slut enligt markeringarna. OMXSPI bör ha mer kvar att göra uppåt i den här impulsen, det är jag tämligen säker på, men huruvida jag har exakt rätt markeringar för den impulsiva formationen redan nu återstår att se (läs: jag letar efter justeringar).

OMXSPI 3 MIN

En tanke kring ”2017-09-04 – Teknisk analys OMXSPI.

  1. OMXSPI handlas vidare i sidled och något uppåt från morgonens på grund av kriminella kommunist-aktiviteter, skapade öppningsgap neråt. Ingen avgörande ledtråd har lämnats idag, förutom att våg (III) måste vara slut. Men huruvida även hela våg (IV) är avklarad är oklart och jag låter det vara osagt. Ett återtagande av 558.10 föreslår att våg (IV) är över, eller åtminstone blir en sidledes formation som kanske då inte tar ut mer nersida. Tills vidare tror jag att mer uppsida kvarstår i den här formationen.

Lämna ett svar