2017-09-05 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God dag.

OMXSPI handlas fortsatt korrektivt, och jag tror att jag har gjort ett misstag med en liten formation i 3-minuters. Min justerade teori är en impuls toppade enligt markeringarna, häromdagen, och att vi nu ser antingen en 2:a-våg eller en B-våg utvecklas i sidled och neråt. Om detta stämmer, så bör OMXSPI fortsätta uppåt, när nu denna våg är klar. Men vi får se om jag har rätt. Att arbeta med marknaden innebär att man går från att ha rätt ett tag, till att ha fel, justera sina teorier, förhoppningsvis hamna rätt igen ett tag, få någonting falsifierat, och så håller det på, år ut och år in.

En första indikation på att denna justerade teori är korrekt och att OMXSPI bör fortsätta uppåt ganska rejält, erhålls om 558.10 kan återtas.

OMXSPI 3 MIN

S&P500 ser ut att korrigeras neråt en aning inledningsvis idag. Har inte mycket mer att säga om S&P500 just nu.

S&P500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-09-05 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

  1. OMXSPI fortsätter neråt idag, och det ser ut som att det mycket väl kan bli ytterligare press neråt de närmaste dagarna, detta då marknaden i skrivande stund inte har producerat en korrektiv struktur som ser färdig ut eller nästan färdig ut. Som det ser ut nu så väntar jag mig mer uppsida efter att denna korrektionen är avklarad.

  2. S&P500 har öppnat neråt en bit, och man ska nog därmed se en signifikant vågfas som avklarad vid dagens högstanivå. Det kan vara så väl en impuls som en korrektiv kombination, och jag har inför stängningen av vår handel, inte kunnat bestämma vad jag tror om formationen.

    Det enda jag tills vidare är tämligen säker på, är en fortsättning mot 2500-2525 efter att denna nu pågående korrektionen är avklarad.

Lämna ett svar