2017-09-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag.

OMXSPI har handlats överlappande och korrektivt idag, och kanske pågår någon slags triangelformation, med något oklar startpunkt. I och med att marknaden tog sig förbi 569 tidigare idag, så borde en fortsättning uppåt komma inom kort. Men ”borde” är inte samma som ”måste”.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bör fortsätta uppåt inom kort, men nådde åtminstone mitt 2500-mål i fredags. Men såväl 2517 som 2533 kvarstår som intressanta målområden. Vågstrukturen ser ofärdig ut, och det talar för mer uppsida inom kort.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-09-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI konsoliderar i sidled idag, och en triangel verkar pågå. Trots mina bästa ansträngningar, ser jag inget tydligt sätt att ordna in denna triangel än så länge.

    Man bör vara beredd på ett eventuellt (mindre) utbrott neråt härifrån, för att hämta kraft.

  2. S&P 500 rör sig uppåt från starten av dagens handel, och visar ingen tydlig intern struktur ännu, vilket talar för att det totalt sett krävs fler vågor uppåt för att göra klart uppgången. Men på kort sikt kan jag inte utesluta en eventuell nedrekyl mot 2490, baserat på hur vågstrukturen ser ut just nu. Förhoppningsvis stiger klarheten senare under dagens USA-handel.

Lämna ett svar