2017-10-23 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag.

Den svenska börshopplösheten handlas idag till synes korrektivt i sidled. Som läget ser ut nu, så har OMXSPI indikerat att indexet inte har toppat ut riktigt ännu, och att mer återstår att göra uppåt. Jag tror därför fortsatt att 598.5 och även 600+ blir aktuellt innan den här formationen har slutförts.

Men risken är som tidigare konstaterat, fortsatt hög, då det troligen är fråga om endast en mindre kvarstående uppsida i den här rörelsen.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har nu gjort klart mycket mer av våg [5] nu, och vågen ser mer komplett ut. Risken är därför som tidigare konstaterat fortsatt väldigt hög, även om trenden för tillfället är fortsatt uppåt.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-10-23 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. Den amerikanska börsbubblan S&P 500 handlas inledningsvis idag, korrektivt neråt, vilket talar för att våg [5] troligen inte är slut ännu. Så man bör vänta sig ytterligare en del uppsida, men, mot en fortsatt hög risk och rekordpositiv positionering, vilket alltså talar för en påtaglig kommande nersida.

  2. Den svenska börsbubblan OMXSPI har handlats korrektivt idag, och som det ser ut nu, så borde indexet fortsätta uppåt inom kort. Men, som tidigare konstaterat, risken är mycket hög, då den troliga uppsidan på kort sikt är liten jämfört med hur mycket nersida som är sannolik inom kort.

Lämna ett svar