2017-11-02 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag,

OMXSPI handlas neråt sedan gårdagens topp, i vad som strukturellt kanske blir en impulsiv formation. Detta är definitivt ett varningstecken till, eftersom att flera viktiga kriterier uppfylldes igår då 600 passerades. Emedan en riktlinje pekar på att även 604-605 kan behöva nås, så är denna riktlinje inte tvingande.

Risken är därmed fortsatt hög, och de närmaste dagarna bör utvisa huruvida det kan finnas mer kvar att göra uppåt, eller om detta är inledningen på en större fallande formation (som då i värsta fall ska korrigera hela rörelsen från botten 2012).

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har producerat besynnerliga korrektiva sekvenser i 3-minuters, vilket föreslår att våg <IV> kanske blir en Diametric-formation vars {G}-våg pågår nu. Men det är mycket oklart vad S&P 500 gör just nu på kortare sikt, och jag väntar mig att behöva revidera vågstrukturen de närmaste dagarna.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-11-02 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI återhämtar sig en hel del inför dagens stängning, men inte tillräckligt för att vare sig bekräfta eller förkasta någonting i 3-minuters. Låg förutsägbarhet kvarstår tills vidare, kanske det hinner bli någon slags avgörande under morgondagens förkortade handel.

  2. Den misstänkta Diametric-formationen i S&P 500 har stärkts som möjlighet efter dagens svaga inledning. Men våg {G} kan kanske vara över nu, och då följas av våg < V > uppåt. Vi får se, det är för tillfället låg förutsägbarhet även i S&P 500.

Lämna ett svar