2017-11-03 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God dag,

OMXSPI handlas uppåt idag, under vår förkortade handelsdag. Mäklarskojarna i Stockholm verkar ha fått i sig uppfriskande grejer extra tidigt idag, förmodligen för att fira den förkortade handelsdagen.

Detta förmiddagsfestande har lett till ett mindre öppningsgap uppåt, och OMXSPI bekräftar därmed att gårdagens nedgång blev en korrektion av något slag, troligen en ZigZag eller kanske en Double Flat. Nedgången är förmodligen b-vågen av en Flat-formation, vars c-våg uppåt pågår nu, och förmodligen kommer att bryta uppåt genom 604-605-området också, och därmed infria även riktlinjen som pekar på att den större formationen -V- borde nå dit.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 handlades till synes korrektivt igår, och har kanske gjort klart våg <IV>. Men när det blir många korrektioner i rad på varandra, så går förutsägbarheten ner drastiskt, då mängden öppna alternativ ökar avsevärt. Det kommer troligen behövas revisioner av våg <IV>:s komponenter, jag tror inte att nuvarande markeringar kommer att hålla. Så – låg förutsägbarhet och svagt stigande trend, det är det enda jag vågar konstatera.

S&P 500 3 MIN

Lämna ett svar