2017-11-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag,

OMXSPI har idag kanske toppat ut våg <c> av <Z> (markerad som c i 3-minuters), men, då krävs det att marknaden fortsätter neråt härifrån. Tills vidare är det dock en öppen fråga om ens våg <b> av <Z> är klar, men den kan vara det, och risken fortsätter vara mycket hög.

Läsaren hittar mer information i den nya OMXSPI-analyssektionen (inom kort endast tillgänglig för betalande medlemmar).

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser inte ut att vara riktigt färdigt med våg <V>, utan bör ha lite kvar att göra uppåt. Men risken är alltjämt hög.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-11-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI har inte lämnat något avgörande besked idag, kring huruvida våg < b > alltjämt pågår. Man kan absolut tänka sig att både våg < b > och < c > är klara, men då våg < c > saknar vissa detaljer som borde varit där… så kan man snarare börja misstänka att våg < b > alltjämt pågår som en triangelformation. Detta bör OMXSPI avgöra under morgondagens handel.

  2. S&P 500 har avancerat till en ny topp, och därmed fullföljt kriterierna för våg . Men det ser ut som att lite mer behöver göras för att veckla ut hela våg , och man bör vänta sig lite mer uppsida över de närmaste dagarna.

Lämna ett svar