2017-11-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag,

OMXSPI handlas tämligen oförändrat, och har falsifierat min mest negativa teori för utvecklingen i 3-minuters. Det är för tillfället svårt att få fram en trovärdig impulsiv vågräkning för nedgången, om man ska gå efter alla regler och riktlinjer. Förutsägbarheten i indexet är låg för tillfället, och jag avvaktar mer data innan jag försöker mig på en ny strukturell tolkning på kort sikt. Se även dagens uppdatering av OMXSPI-analyssektionen.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 (se senaste uppdateringen av S&P 500-analyssektionen) verkar befinna sig någonstans i våg {4} av av <V>. Våg {4} verkar bli en triangel, och det är just nu oklart om ens dess våg {c} är slut. Man bör vänta sig sidledes handel några dagar till, men därpå våg {5} uppåt mot 2620-området.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-11-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. S&P 500 har kanske gjort klart våg {e} av {4} vid dagslägsta, och bör då fortsätta uppåt i våg {5} inom kort, mot 2620. Detta stärks om 2580 återtas. Det förblir ändå ett högriskläge – även om lite mer uppsida på kort sikt ser trolig ut.

  2. OMXSPI har fallit korrektivt under dagens handel, vilket pekar på att mer uppsida kan finnas kvar i den här upprekylen (speciellt om jag har rätt scenario för S&P 500, som ju bör ha 1-2% kvar att göra uppåt).

Lämna ett svar