2017-11-21 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag.

Idag har det inte hänt så mycket, bara möjlighet till nyval i det alldeles för socialistiska landet Tyskland, då Merkel inte vill köra på med en koalitionsregering. Utöver det har Libanon partiellt mobiliserat sin armé, inför ett möjligt krig mot Israel. Läs mer här:

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-21/lebanse-army-full-combat-readiness-southern-border-counter-israeli-enemy

Stärkt av dessa mycket stabiliserande nyheter, så har S&P 500-terminen eldats på rejält, och drar med sig Europa-börserna uppåt.

OMXSPI har jag justerat min syn en aning på intra-dag, och jag tror att en c-våg uppåt (av en 2:a- eller B-våg) pågår. Om den kan återta 591 de närmaste dagarna har jag kanske gjort ett bedömningsfel upp till dagsdiagrammet, och förutsägbarheten i marknaden sjunker då avsevärt, då fler alternativ öppnas upp igen. Tills vidare pekar det mesta i mitt tycke på en fortsättning neråt efter den här uppåtrekylen. Men vi får se.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har skapat otydliga mönster, och det är svårt att säga om ens våg {d} är över. Man bör vänta sig fortsatt press uppåt på kort sikt, oavsett om våg {4} alltjämt pågår, eller om våg {5} inleds från starten på dagens handel.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-11-21 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI tuffar på uppåt i vad jag tror är våg c av 2/B, vilken gissningsvis har avverkat merparten av sin distans. Våg 3/C neråt borde starta inom kort, men möjligen från något högre nivåer.

Lämna ett svar