2017-12-13 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag,

OMXSPI ser ut att vara kvar i våg (2). NASDAQ OMX har haft ett dataleveransproblem i cirka 1 timme idag, vilket påverkar vågstrukturen intra-dag en aning idag. Det är oklart om våg (2) blir klar idag, men möjligen. Det ser inte ut som att hela våg [c] av [2]/[B] kan vara slut ännu, så man bör vänta sig lite mer uppsida inom kort.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 korrigerades ner inför gårdagens stängning, och våg {V} ser i stort sett nästan helt klar ut. Sannolikheten att S&P 500 toppar ut härikring är väldigt hög. Men det bör finnas lite mer uppsida ändå. Se S&P 500-analyssektionen för mer information om den större vågstrukturen.

S&P 500 3 MIN

3 tankar kring ”2017-12-13 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. NASDAQ OMX har haft problem med datan stora delar av eftermiddagen. Men det ser inte riktigt ut som att våg [c] av [2]/[B] kan vara klar här. Så oaktat kortsiktiga tveksamheter, så tror jag att det kan finnas lite mer uppsida kvar i våg [2]/[B].

  2. OMXS30 har producerat en ”bad data spike” idag, vilket enligt gammal börsskrock brukar innebära att indexet ska ner till spikens lägstanivåer inom en inte allt för avlägsen framtid. Sist det inträffade var under sommaren i OMXSPI, och då sjönk börseländet efter ett tag ner och förbi spikens lägsta nivå… vi får se vad som händer den här gången.

  3. S&P 500 har producerat vad som *kanske* är en komplett impulsiv struktur för våg {V}, och kan därmed toppa ut närsomhelst. Detta förblir ett högriskläge tills vidare, och eländet kan inleda en större nedgång närsomhelst.

Lämna ett svar