2017-12-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag,

OMXSPI stiger från dagslägsta, och sannolikheten för att våg (2) är slut har ökat. Våg (2) ser ut att vara något slags korrektivt helvete av sammansatta formationer. Våg (3) bör nu passera våg (1):s topp inom kort, men inte nödvändigtvis gå särskilt mycket högre än så.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser mer ”komplett” ut än tidigare, men ändock så verkar de senaste dagarnas sidledes handel bara vara del av en liten 4:e-våg. Man bör vänta sig något mer uppsida, som läget ser ut nu. Men en viktig topp bör vara närliggande i tid och pris.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-12-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI fortsätter handlas ”fult” och korrektivt, men är ändock förmodligen kvar i våg [c] (såvida inte hela våg [2]/[B] tänker degenerera till en icke-standard-formation, det börjar så smått luta åt det). Man bör därmed vänta sig något mer uppsida för att göra klart vågorna (3), (4) och (5) av [c]. Nedgången i våg [3]/[C] dröjer alltså förmodligen lite till.

Lämna ett svar