2018-01-11 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag,

OMXSPI indikerar att våg [c] troligen fortfarande pågår, då strukturen på dagens handel kombinerat med de två föregående handelsdagarna föreslår att detta bara är en sidledes korrektion, och att mer uppsida bör följa inom kort. Så det bör alltså finnas en del kvar i våg [c] av [2]/[B].

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser ut att vara i våg 4 inför starten på dagens handel. Våg 5 uppåt bör kvarstå att göra inom kort. Efter att våg 5 är klar finns det en komplett vågstruktur som föreslår att indexet ska ner till i första hand 2560.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-01-11 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI ser ut att ha färdigställt en triangel över de senaste dagarna, och bör nu vara på väg uppåt. Möjligen slutförs våg [c] därmed inom kort, då detta utbrott ur triangeln mycket väl kan vara en 5:e-våg som avslutar våg [c].

  2. S&P 500 ser ut att vara i våg 5 av {V} uppåt, efter att ha färdigställt en triangel i våg 4. Man bör vänta sig lite mer uppsida, men slutet bör vara nära, och en våldsam vändning neråt ligger troligen inte så långt borta i tiden nu.

    Men en sista våg av vildsint panik-köp bör alltså inträffa nu.

Lämna ett svar