2018-03-05 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God dag,

Dagens uppgång i OMXSPI innebär förmodligen att våg <D> tog slut i fredags. Notera att jag har ändrat uppfattning beträffande våg -V-:s utbredning en del sedan i fredags, referera till OMXSPI-sektionen för fler detaljer i det större perspektivet.

Om jag har rätt, bör nu våg <E> pågå i sidled och uppåt mot 565-570 under de närmaste handelsdagarna. Som jag ser det är nedgångsfasen till hittillsvarande botten korrektiv, och om jag skulle ha fel i närtid och marknaden kanske skulle gå ner ytterligare, så tror jag i så fall att jag bara har gjort ett fel med våg <D>:s exakta struktur och att en uppgångsfas mot 565-570 ändå borde följa därpå.

OMXSPI 3 MIN

I S&P 500 är jag fortsatt skeptisk till min vågräkning i 3-minuters, även om den hittills har levererat. Som jag ser det får S&P 500 inte återta 2736 om jag ska ha helt rätt detaljer på kort sikt, men däremot kan vi se en uppgång mot 2700+ innan en fortsättning neråt. Överlag tror jag på mer nersida på medellång sikt, men jag känner mig osäker på detaljerna tills vidare.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-05 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 ser fortsatt risigt ut rent strukturellt, men är i skrivande stund uppåt en del, vilket är i linje med vad jag hade väntat mig, hittills i alla fall. Indexet bör inte gå mycket mer än till 2720 om jag har helt rätt – vilket jag är något tveksam till. Om 2736 passeras så är min kortsiktiga vågräkning falsifierad, och indexet bör då kunna gå mot 2790+.

  2. OMXSPI ser ut att vara inne i våg < E > och indexet bör kunna gå mot 566-området för att avsluta denna formation.

    Tills vidare väntar jag mig en rejäl nedgångsfas efter denna våg < E >.

Lämna ett svar