2018-04-24 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag,

OMXSPI verkar ha inlett våg (2) neråt av [5] uppåt. Jag ser alltjämt ingen fullständig struktur som tillåter en topp redan här, och därför tror jag att den större formationen <C> har lite mer nettouppsida kvar att göra innan den är helt klar. Min bedömning av strukturen för våg [5] kommer förmodligen ändras inom kort (kanske till 17-uppdateringen senare idag) men den ändring jag överväger saknar praktisk betydelse, då den ändå pekar på lite mer nettouppsida för våg <C>.

Trots att jag väntar mig viss kvarvarande uppsida på kortare sikt så ser detta ut att vara ett väldigt dåligt läge på längre tidshorisonter. Om jag har helt rätt, så ska OMXSPI inom kort toppa ut och sen inleda en stor formation neråt mot och förbi Februari-botten.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bör gå mot 2720 inom kort, för att färdigställa sin våg (C). Men samma varning gäller här som för OMXSPI – en signifikant topp bör äga rum inom kort, oaktat sannolik kortsiktig uppsida.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-24 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. S&P 500 ser ut att vara kvar i våg (II) neråt. Så länge som 2635 förblir intakt, så räknar jag med att våg (C) uppåt inte är slut ännu, och att 2720-området blir aktuellt inom kort.

Lämna ett svar