2018-04-26 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI är uppe och hälsar på den viktiga nivån 577.75, vilket frestar på mitt negativa scenario (börsmäklarna i Stockholm är en bångstyrig bunt). I det här läget får nivån dessutom brytas genom temporärt en aning, utan att negativa fortsättningsmöjligheter helt slås ut. Med andra ord – detta är ett läge med låg förutsägbarhet tills vidare här i 3-minuters, och jag kan i skrivande stund varken bekräfta eller förkasta min föreslagna vågräkning där våg <C> kan vara slut redan. Vi får se vad resten av dagen bjuder på.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har kanske gjort en impuls med förlängd våg 5 ner till botten igår, enligt markeringarna. I så fall bör indexet nu rekylera mot 2660-området. Vad som händer sen är jag mer osäker på, då det finns ett antal kortsiktiga möjligheter öppna. Det kan bli både en fortsättning neråt – rejält i så fall – men även någonting aningen mer positivt på kortare sikt. Även här är det reducerad förutsägbarhet just nu, anser jag. Vi får helt enkelt se vad resten av börsfolket producerar för någonting.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-26 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI stänger förmodligen över den ganska viktiga nivån 577.75, men strukturellt är jag inte övertygad om att den ska ses som en positiv signal den här gången. Morgondagens handel blir viktigare. Dock, dagens handel innebär ändå ett slag mot tolkningen att våg < C > skulle vara slut redan.

  2. S&P 500 har nu nått minimimålet upprekylen, vilket var en passage av 2660. Vad som händer härnäst vågar jag inte uttala mig om, utan jag ställer mig avvaktande tills vidare.

Lämna ett svar