2018-04-27 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

Jag får börja med att lägga upp en kommentar om OPCW:s presskonferens igår, eftersom att INGA svenska mainstream-medier HAR SKRIVIT ENS EN RAD OM DETTA. Då får jag rycka in här.

OPCW höll igår alltså en presskonferens i Haag (Nederländerna), där de presenterade att de inte hade hittat några bevis för den senaste alltså helt fabricerade kemvapenattacken, som de kriminella skräpländerna USA+UK+FR använde som ursäkt för att bomba Syrien igen. Även det senaste anfallet slutade ju lyckligtvis med ett fiasko, eftersom att 71 av 103 robotar sköts ned av syriskt luftförsvar, med hjälp av rysk störning. Ryssland har även visat upp bilder på ett par intakta robotar, samt vrakdelar från många andra av dem. Fotoanalyser på platserna visar att det saknas tillräckligt antal kratrar på alla angripna ställen. Så de ryska påståendena om hur bombräden misslyckades stämmer säkerligen.

OPCW hade vidare inte hittat ett enda vittnesmål som stödde ”Vita Terroristernas” påståenden. Däremot presenterade de vittnesmål från personer som DIREKT AVFÄRDADE Västs version av det hela. Det fanns alltså ingen kemvapenattack. ”Vita Terroristerna” ljög – igen. Och det gjorde även alla kriminella krigshetsare som har påstått att OPCW hindrades i sina undersökningar av den påstådda kemvapenattackplatsen, av RF och Syrien.

En artikel om presskonferensen finns på den här länken till den – särskilt jämfört med våra Väst-medier – mycket trovärdiga ryska nyhetsbyrån RT.com: https://www.rt.com/news/425240-opcw-russia-syria-douma-witnesses/ .
Eventuella klagomål på mitt val av artikelkälla är helt oacceptabla. INTE EN ENDA SVENSK MAINSTREAM-PAMFLETT HAR SKRIVIT OM DETTA VAD JAG KAN SE SÅ JAG HAR HELT ENKELT INGA ”TROVÄRDIGA” SVENSKA ”TIDNINGAR” ATT LÄNKA TILL I DETTA ÄRENDE. JAG VIDEODOKUMENTERADE DENNA NYHETSFRÅNVARO IGÅR FÖR ÖVRIGT. VÅRA EXTREMT VÄRDELÖSA MAINSTREAM-”MEDIER” CITERAR OPCW BARA NÄR DET PASSAR DEM OCH DE KAN VINKLA DET SOM DE VILL. Den som fortfarande prenumererar på våra svenska mainstream-medier betalar för att bli ljugen rakt upp i ansiktet och erhålla vinklad propaganda, på daglig basis. Tips: Avsluta prenumerationerna på de propagandistiska lögnbladen och spara pengar (till bland annat aktiehandel…?).
Eventuella klagomål på att jag skriver om sådant här på en TA-sajt är också helt oacceptabla. E-posta istället din/dina ****tidningar och fråga de kriminella bedragarna till ”journalister” varför de inte har skrivit ens enda liten rad om gårdagens presskonferens från OPCW. Hade våra totalt värdelösa kommunisttidningar gjort sitt jobb så hade jag inte behövt skriva om detta.

Ovanstående nyhet har dock inte haft någon marknadspåverkan vad jag kan se, för det är ju helt locket på om detta i samtliga Väst-medier.

OMXSPI fortsätter uppåt en aning idag, och det börjar se ut som att jag har fel bedömning på våg <C> – men är fortfarande oavgjort som jag ser det. Det är fortsatt låg förutsägbarhet i OMXSPI på kort sikt, och jag känner inte att jag i skrivande stund har någonting vettigt att tillföra angående indexets kortsiktigt troligaste färdväg.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser däremot lite klarare ut (kan vara en illusion så klart), och indexet fullföljde igår minimikraven för upprekylen, genom att ta hem 2660 som väntat. Jag gissar på att detta endast är en A-våg uppåt, och att en utdragen B-våg ner mot 2620-2635 bör stå näst på schemat.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-27 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. Eventuellt har S&P 500 nu inlett våg B neråt, i och med den försiktiga och trevande negativa inledningen på dagens handel. Men, mer nersida behöver tas ut innan man kan vara säker på det. Jag tror dock som tidigare att S&P 500 bör söka sig mot 2620-2635-området i det närmaste.

  2. OMXSPI ser ut att avsluta dagens handel tveksamt, och jag blir inte förvånad om de senaste dagarnas uppgång också bara är en A-våg hos oss (precis som det ser ut att vara hos S&P 500). Vilket då borde innebära en B-våg neråt nu, som korrigerar 60-100% av A-vågen? Men någon större övertygelse har jag fortsatt inte beträffande OMXSPI på kort sikt, och det kan lika gärna bli så att min tolkning av våg < C > slutligen falsifieras på måndag. Vi får se.

Lämna ett svar