2018-05-16 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI har skapat en triangelformation de senaste dagarna, och det luriga är att jag kan argumentera för förekomsten av en sådan formation på den här platsen i vågmönstret, både i det positiva och negativa scenariot. Därmed kvarstår det kortsiktigt osäkra läget, och innan 581 eventuellt bryts så är det markerade negativa scenariot ej bekräftat.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser en aning svagare ut än OMXSPI, och indexet har kanske avslutat våg {B} enligt markeringarna. Men innan 2688 eventuellt bryts genom bör man ha en viss skepsis till det negativa scenariot även i S&P 500.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-16 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI handlas alltjämt vidare i triangel-formationen, och indexet har inte gjort någonting avgörande idag vad jag kan se. Så det osäkra läget kvarstår, och min negativa vågräkning kan mycket slås sönder av marknaden. 581 måste passeras för att den ska öka ytterligare i trovärdighet.

  2. S&P 500 handlas uppåt en aning, och det är inte säkert att det blir någon våg {C} neråt härnäst som jag hade tänkt mig – 2688 måste passeras för att stärka den vågräkningen.

Lämna ett svar