2018-05-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI singlar idag helt omotiverat upp genom 591-området, vilket slår sönder delar av min kortsiktiga vågräkning, vilket jag har varnat för kunde inträffa de senaste dagarna. Istället ser 594+ aktuellt ut – kanske. Även 605+ kan bli möjligt i ett något senare skede. Förändringen rör bara min kortsiktiga syn på marknaden – ej den långsiktiga – och jag räknar fortsatt med en mycket stark nedgång inom kort. (Tydligen fanns det dock mer sparkapital som ville köpa sig in riktigt dyrt än vad jag hade räknat med initialt.)

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser svagt ut, och dagens handel kan bli avgörande för att klarlägga om hela våg {B} är slut eller om vi bara är i våg (2) neråt just nu. Jag har i skrivande stund inget bra svar på den frågan.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI backar en aning från dagshögsta, men jag är osäker på om våg < V > kan vara slut redan. Emedan jag är negativ på längre sikt, så låter jag det vara osagt om hur pass mycket uppsida det kan finnas kvar. Det skulle se bra ut i diagrammen om åtminstone 594+ togs ut av våg < V >. Men vi får se.

  2. S&P 500 ser trött ut just nu, och jag har tagit bort markeringen (1), och lutar återigen istället åt att hela våg {B} kan vara klar redan. Men särskilt säker på det är jag inte heller. Låg förutsägbarhet på kortare sikt, således.

Lämna ett svar