2018-06-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

Idag börjar så fotbolls-VM i Ryssland, vilket för oss normala människor som kan läsa och tänka själva (nåväl – vi är ju inte så stor andel av befolkningen i % räknat, verkar det dessvärre som) eventuellt innebär någon månads tortyr med osakliga anti-ryska ”fake news” från svenska kommunistiska mainstream-”medier” (plus ett gäng sinnessjuka pro-NATO-galningar som är att jämföra med Lenin i termer av osaklighet och fanatism) som hatar det kapitalistiska lågskattelandet öster om oss. Den kommunistiska propagandaorganisationen SVT har redan påbörjat tramset genom att inte ens ge ett klart besked om huruvida idioterna tänker sända invigningsceremonin. Idioter. Jag kommer i riksdagsvalet att rösta på det enda partiet som vill riva upp SVT och SR och tömma dem på kommunistiska agenter av olika slag.

Jag har flyttat fram slutet för våg B en aning, och tror att det våg C kan ha startat först idag. Oavsett så kvarstår målområdet på 584-592 för våg C, och indexet är i skrivande stund på god väg till åtminstone nederkanten av denna målzon.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 gav igår inget klart besked om huruvida våg [3] är över eller ej, och då USA-terminerna pekar uppåt i skrivande stund så är det fortsatt svårt att få klarhet i exakt vilken våg som pågår just nu (på kort sikt).

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-06-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI har nu nått en bra bit in i min målzon 584-592. Våg C börjar se potentiellt nästan klar ut, men jag tror att den lilla nedgången från dagshögsta ska ses som en liten 4:e-våg, och att våg C har lite mer kvar att göra på uppsidan imorgon. Men merparten av våg C borde vara klar nu.

  2. S&P 500 fortsätter handlas korrektivt och oregelbundet i sidled som de senaste dagarna, och det är fortsatt oklart om våg [3] tog slut igår, eller om den alltjämt pågår.

Lämna ett svar